Atatürk İlkokulu


Vizyon: Teknolojik donanıma sahip, öğrencilerin okul dışındaki zamanlarını geçirecekleri, sevgi, saygı ve güven içinde eğitim; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bilgi kaynaklarını bilen, milli kültür ve ahlak anlayışı içinde kendini yenileyen, çözümün bir parçası olabilen, kendine güvenen, araştırıcı, sorgulayıcı, üretken öğrenciler yetiştirmek çevreye saygılı ve toplumu ileriye taşımada öncü olmaktır.

Misyon: Okulumuz; Atatürk’ün adını taşımanın ve İlçenin en eski ve köklü okullarından biri olmanın onuruyla kendini geliştiren ve çevresini olumlu yönde değiştiren, araştıran, sorgulayan, karşılaştığı problemleri çözebilen, bilgiyi nerede bulacağını bilen, bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek üretken, karşılaştığı problemleri çözebilecek bilgi ve birikime sahip, kendine güvenen, bu bilgi ve birikimi üst öğretim kurumlarında kullanabilen bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir.

Başarılar: * Okulumuzda 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında 8. sınıf öğrencimiz Fetiye ÖZER ve 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında yine 8.Sınıf Öğrencisi Adalet BİNİCİ tüm soruları doğru yanıtlayarak SBS Türkiye Birincisi olmuşlardır. * Okulumuz 2008 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Folklor yarışmasında Türkiye genelinde en iyi 20 okul arasına girmiştir. * * Okulumuz 2008 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Folklor yarışmasında Türkiye genelinde en iyi 20 okul arasına girmiştir. * Okulumuz 2008 yılında MEB-Danone işbirliğiyle yapılan Danone Futbol Kupasında Türkiye genelinde en iyi 20 okul arasına girmiştir.

Saatler: 12.30-17.30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04865181135

Belgegeçer - (486) 518 5118

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://silopiataturkio.meb.k12.tr

Adres - KARŞIYAKA MAH. 53 CAD. SILOPI ŞIRNAK ATATÜRK ILK VE ORTA OKULU NO: 44 SİLOPİ / ŞIRNAK

Öğretmen :27
Öğrenci :623
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz İlçe Merkezi Karşıyaka Mahallesinde bulunmaktadır. Okulumuz öğretmenleri yürüyerek okula gidiş-geliş yapmaktadır. Silopi İlçesi´nde ev Kiraları 300-600 lira arasında değişmektedir. Merkezi ısıtma kaloriferli daireler bulunabileceği gibi sobalı daireler de bulunabilir. Silopi Öğretmenevi de İkamet amaçlı kullanılabilmektedir.

Adres - KARŞIYAKA MAH. 53 CAD. SILOPI ŞIRNAK ATATÜRK ILK VE ORTA OKULU NO: 44 SİLOPİ / ŞIRNAK

Ulaşım İpekyolu Caddesi üzerinden Gümrük Lojmanları üst geçidinin birleştiği caddeden direk yukarıya çıkıldığında araçla 1-2 dakikada, yürüyerek 5 dakikada, İlçe merkezindeki 1. Caddeden ise yürüyerek 7-8 dakikada okula ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine yaklaşık olarak 70 km İlçe Merkezine yaklaşık olarak 500 metre uzaklıktadır.